Marketing

Hrvatske autoceste d.o.o. kontinuirano podižu razinu svojih usluga, postavljaju nove standarde i trendove razvijanjem novih pretplatnih proizvoda te osiguravanjem sigurnije i ugodnije vožnje, ali i komunikacijom s javnosti. Na našoj stranici vam predstavljamo kampanje Hrvatskih autocesta, pojedinačne oglase i medije kroz koje se provode.

Kampanje

ENC – brošura

ENC – ZAŠTO? KAKO? GDJE?
Odgovori na jednom mjestu

U ENC – brošuri pronaći ćete odgovore na pitanja vezana uz ENC, upoznat ćemo vas sa pogodnostima pretplate cestarine kao i novim mjestima prodaje.

Brošura je namijenjena sadašnjim ali i budućim korisnicima autocesta, koje na zanimljiv način želimo informirati ali i educirati o prednostima korištenja ENC sustava plaćanja cestarine.   

brosura

ENC – za putovanje bez ograničenja (zimska kampanja)

Kako brže proći naplatu, ne razmišljati o sitnom novcu? Jesu li naši junaci nešto naučili od ljeta? Odgovore daju TV i radijski spotovi, banneri kao i print oglasi Hrvatskih autocesta d.o.o.

Kampanja „ENC – za putovanje bez ograničenja“ ovog puta u zimskom okruženju kroz tri TV i radijska spota provodi nas kroz tri šaljive situacije u kojima je ENC u glavnoj ulozi: Nervozna obitelj 2, Susret na autocesti 2 i Rukometaši.

Naši junaci nakon ljetnog odmora uvidjeli su prednosti ENC-a te sada na zimski odmor ali i na Svjetsko rukometno prvenstvo kreću spremni.

Glavne zvijezde spotova su: rukometaši Domagoj Duvnjak i Igor Vori kao i Leona Paramlinski, Ines Bojanić, Robert Kurbaša, Vedran Mlikota i dr

PRINT OGLASI
 
       
Nervozna obitelj 2   Susret na autocesti   Rukometasi
Nervozna obitelj 2
download
  Susret na autocesti 2
download
  Rukometaši
download
         
Rukometaši - megaboard    
Rukometaši - megaboard
download
   
ENC – brže, lakše i povoljnije (ljetna kampanja)

ENC paketi od 00 do 24h

Bez ograničenja – kupnja ENC-a od 00-24h!

ENC paketi od 00-24h medijska je kampanja koja promovira nove pretplatne proizvode Hrvatskih autocesta d.o.o. u kojoj se naglasak stavio na PR objave kao i oglašavanjem na mjestu prodaje.

Kako bi svojim korisnicima omogućili kupnju ENC-a  00-24h osmišljene su tri vrste ENC paketa za osobna vozila (Paket 420, Paket 610 i Paket 1000) koji se od 02. lipnja 2008. godine mogu kupiti na svim naplatnim postajama u nadležnosti Hrvatskih autocesta d.o.o.

Cilj kampanje je upoznati korisnike sa novim pretplatnim proizvodima koji se uz sve ranije poznate prednosti mogu odmah i koristiti.

ENC paket sastoji se od ENC uređaja sa pripadajućom vrijednosti cestarine i obračunatim popustom od 10%. Potrebno je samo ENC uređaj postaviti na vjetrobransko staklo i on je spreman za upotrebu, i to na autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta d.o.o. i Autoceste Rijeka – Zagreb d.d.

Enc1 Enc2 Enc3